Zondag 10 september 2017

september 8, 2017

Tijd voor een nieuwe blog! Het is alweer even geleden dat ik mijn 1e blog geschreven heb. De afgelopen tijd heb ik veel mensen mogen vastleggen op heel veel verschillende locaties en ben ik druk geweest met het afronden van mijn opleiding. Na een heerlijke vakantie met mijn gezin, ben ik deze week weer aan de slag gegaan met alle emails, berichtjes, bestellingen en shoots. Toen ik thuis kwam lag er een grote envelop in de brievenbus met mijn certificaat voor de opleiding ‘Natuurlijk licht Fotografie’ van Willie Kers. Het afgelopen half jaar heb ik geleerd om op een andere manier naar licht te kijken, veel mensen ontmoet en ben ik er nog veel meer achter gekomen wat ik zo leuk vind aan fotografie. We hebben vele verschillende opdrachten mogen inleveren van een selfie tot een ‘Vermeer’ en elke opdracht was weer een nieuwe uitdaging waarvan ik genoten heb. De laatste opdracht was mijn eindopdracht en hier waren geen echte richtlijnen voor. Zolang je maar bij jezelf bleef en hetgeen je geleerd had kon toepassen.

De foto die ik gekozen heb is dan ook puur op gevoel uitgekozen. Ik had het mezelf erg lastig gemaakt want ik had 3 prachtige modellen uitgenodigd op 1 locatie en had zoveel mooie foto’s van alle 3. De 1e foto die me direct aansprak was de foto die ik uiteindelijk ingestuurd heb voor de eindopdracht. Ik heb er nog een week over nagedacht en de rest van de foto’s er naast gelegd maar deze foto bleef steeds in mijn gedachten. En geloof mij…..die uiteindelijke keuze, de knoop echt doorhakken was echt heel lastig!

De titel die ik gekozen heb voor de foto is;
She leaves a little sparkle wherever she goes

Onderstaande feedback kreeg ik van mijn mentoren van de opleiding;
De foto straalt de rust van Liset uit. De zachte en dromerige kleuren en bokeh van de achtergrond, het subtiele rimlight om het haar en de compositie, alles zorgt ervoor dat de aandacht direct naar dit prachtige meisje en haar mooie ogen gaan. Het is een prachtig geheel, het lijkt alsof het kleuren palet op elkaar is afgestemd en je blijft er naar kijken. Met recht een tijdloos portret!

Terug naar overzicht

Volg mij op Instagram @lisetdewildtfotografie