[yoast-breadcrumb]

Over mij

Ik ben Liset de Wildt, newborn- en kinder fotograaf. Als moeder van 2 prachtige kinderen besef ik als geen ander dat kinderen veel te snel groot worden. Het is zo dierbaar om dit vast te leggen. Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor fotografie en het vastleggen van bijzondere momenten. Toen ik een paar jaar geleden verschillende cursussen fotografie gevolgd had, wist ik het zeker. Ik hou van momenten vastleggen van mensen of ze nu groot of klein zijn.

Ik richt me voornamelijk op verschillende vormen van portret-fotografie en ben gespecialiseerd in newborn en kinderfotografie. Unieke foto’s maken die net even wat anders zijn, zodat je voor altijd een prachtig aandenken hebt. Een mooie herinnering voor altijd.

Ontspannen en ongedwongen

Mijn voorkeur gaat uit naar een shoot op een mooie buitenlocatie, hier kunnen kinderen lekker zichzelf zijn en is er niets wat hoeft, maar van alles wat mag. Je krijgt het mooiste resultaat als kinderen ontspannen zijn en de shoot vooral ongedwongen is.

De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen en opleidingen gedaan en ik blijf me ontwikkelen. In 2017 heb ik de opleiding ‘natuurlijk licht’ afgerond en elk jaar blijf ik diverse workshops volgen om me verder te ontwikkelen.

Neem contact op

Portfolio

Newborn

Zwanger

Cakesmash

Familieshoot