[yoast-breadcrumb]

Newborn fotoshoot

Een klein wondertje op komst, natuurlijk wil je dit op een bijzondere manier laten vastleggen. De eerste periode nadat je baby geboren is, gaat zo snel voorbij. Een newborn shoot vindt plaats in de eerste weken na de geboorte. Wanneer je baby iets ouder is, rond de 4 a 6 weken, dan wordt het meer een lifestyle shoot en leg ik de baby wat meer wakker vast. Een newborn & lifestyle shoot kun je het beste al tijdens je zwangerschap boeken, zo ben je verzekerd van een plekje. De uitgerekende datum zet ik dan in mijn agenda en jullie nemen contact op na de geboorte voor het maken van een afspraak. De shoot duurt gemiddeld 2 uur.

Veiligheid & accessoires

Veiligheid, geborgenheid en professionaliteit staan bij mij voorop. Tijdens de shoot is er voldoende tijd om te voeden en te verschonen. Wil je ook graag wat foto’s van jullie met de baby? Of met een broer of zus erbij?

Dat is allemaal mogelijk. Ik neem verschillende kleden, mutsjes, mandjes, haarbandjes etc. mee maar mocht je zelf ook nog leuke accessoires hebben, altijd leuk!

Boek nu
Newborn fotografie