Mijn eerste blog ♡

april 24, 2017

Een paar weken geleden is mijn website online gegaan, heel stilletjes. Ik heb bewust even gewacht met dit bekend te maken, de afgelopen weken had ik zoveel shoots en het leek me wel leuk om dit bekend te maken op een voor mij bijzondere dag ♡

Vandaag is het maandag, voor velen een gewone werkdag, een nieuw begin van de week en voor vele kinderen is het meivakantie. 24 April zal altijd een bijzondere datum voor me zijn, mijn beste vriendin zou vandaag haar verjaardag vieren en 31 jaar geworden zijn.

In augustus 2013 is ze na een moedige strijd overleden. Ik kende haar al vanaf haar geboorte en we hadden vele gezamenlijke passies waaronder paarden, mooie luchten en reizen. Een paar weken voor haar afscheid vroeg ze me of ik een foto wilde maken voor haar afscheidskaart. Natuurlijk wilde ik dit doen, ik wilde alles wel voor haar doen wat ze van me vroeg! Op een avond ben ik naar de Friese paarden gegaan waar we altijd samen kwamen, de zon ging bijna onder en de lucht was prachtig. Het moest zo zijn die avond! Ik heb verschillende foto’s gemaakt van haar lievelingspaard en deze naar haar doorgestuurd. Ze was er heel erg blij mee en heeft zelf gekozen welke foto op haar afscheidskaart kwam te staan. Diezelfde week bedacht ze dat ik ook wel haar hele afscheid kon regelen en vroeg me of ik dit voor haar wilde doen.

Ik heb geen moment getwijfeld. Een paar jaar eerder had ze mijn bruiloft geweldig georganiseerd en nu kon ik dit voor haar doen. Het was het enige wat ik nog voor haar kon betekenen. In de weken die volgden hebben we zoveel mogelijk afgestemd en ik wist dat als ik dichtbij mezelf zou blijven in de keuzes die gemaakt moesten worden, dit voor haar prima zou zijn. We hadden geen woorden nodig en waren 2 handen op 1 buik.

Na haar afscheid kwam voor mij echt het besef dat ik keuzes moest gaan maken en dingen moest gaan doen in plaats van altijd te denken wat als….?
Een paar maanden nadat mijn vriendin was overleden ben ik daarom ook begonnen als fotograaf en heb me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik word altijd erg blij van mensen ontmoeten en foto’s maken en ontmoet nu zoveel leuke, lieve, enthousiaste mensen!

Regelmatig wordt me gevraagd naar mijn bijzondere logo van de lotusbloem. Ik ben toch geen bloemist o.i.d.? Mijn vriendin koos de lotusbloem uit voor haar afscheidsdienst en voor haar was deze bloem erg speciaal. Als eerbetoon aan mijn vriendin heb ik daarom gekozen om ‘haar’ bloem als mijn logo te gebruiken, zo is ze toch een beetje bij me! Ik ben mijn vriendin erg dankbaar voor alle mooie herinneringen die we samen hebben mogen maken ♡

Lieve mensen, geniet van elkaar en de kleine dingen in het leven!

Vanaf nu zal ik af en toe een (persoonlijke) blog schrijven. Ik wil iedereen bedanken voor alle likes, reacties, aanvragen etc. Dankzij jullie kan ik doen wat ik leuk vind! De planning voor de komende maanden loopt al vrij vol en ik ben zelfs al tot november aan het plannen. Dus mocht je iets willen boeken, wacht dan niet te lang!

Terug naar overzicht

Volg mij op Instagram @lisetdewildtfotografie