Lotus 🌸

november 2, 2017

Soms heb je dat… Al jaren loop ik rond met een idee maar het bleef bij een idee want ik durfde het toch echt niet. Mensen die me kennen weten dat ik de tandarts, dokter, ziekenhuis en vooral alles wat met naalden te maken heeft, heel erg eng vind. Ik blijf dan ook als het even kan ver uit de buurt van dat soort dingen.

Maar het afgelopen jaar kwam steeds weer in mijn hoofd of zag ik iemand lopen en dacht ‘dat wil ik ook’. En daarom besloot ik op een dag mijn angst opzij te zetten en gewoon een afspraak te maken. Klinkt op papier erg makkelijk maar dat was het helemaal niet natuurlijk! Ik nam een tatoeage. De keuze wat voor tatoeage het moest worden was voor de hand liggend. Sinds een paar jaar speelt de lotus bloem een belangrijke rol in mijn leven, en heb ik er bewust voor gekozen om dit ook als logo te gebruiken voor mijn fotografie en nu dus als tattoo.

Dat de Lotus bloem zo’n belangrijke rol in mijn leven zou gaan spelen, is niet iets waar ik zelf bewust voor gekozen heb. Mijn beste vriendin heeft dit voor mij gedaan. Bewust of onbewust, dat kan ik me voor altijd blijven afvragen maar ik kan beter stil staan bij wat ik wel weet. De prachtige bloem geeft me kracht en herinnert me voor altijd aan onze mooie vriendschap. Dagelijks mis ik mijn lieve vriendin maar ze geeft me ook veel kracht om verder te gaan.

De Lotusbloem heb ik daarom als eerbetoon aan mijn vriendin en als overwinning voor mezelf laten zetten. En weet je? Het viel eigenlijk best mee en ik ben best wel een beetje trots dat ik het gewoon gedaan heb.

“Let your faith be bigger than your fear”
Terug naar overzicht

Volg mij op Instagram @lisetdewildtfotografie